به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، حجت الاسلام محمد جعفر منتظری اظهارکرد: امروز با یک جنگ تمام عیار اقتصادی طرف هستیم و دشمن تمام توانش را به کار گرفته تا نظام جمهوری اسلامی ایران را ساقط کند و این توطئه ها از همان روزهای نخست انقلاب شروع شد.
وی افزود: اگر بررسی کنیم، یک سیر تاریخی توطئه را در این ۴۰ سال انقلاب به خاطر می آوریم. از کودتا تا به جریان طبس و به کارگیری تمام توانشان در جنگ ۸ ساله و خلاصه از هر چیزی که در توانشان بوده کوتاهی نکردند اما از آنجا که خداوند متعال اراده فرموده که این نظام باقی بماند، مسائل حیرت آوری را از جمله نصرت الهی در جنگ ۸ ساله و جبهه های جنگ شاهد بودیم.
منتظری گفت:پس از جنگ اتاق فکرهای دشمن به کار افتاد و تلاش کردند در عرصه های گوناگون، کشور را تحت فشار بگذارند؛ یکی از این جبهه ها، جبهه فرهنگی بود و تلاش می کنند که اعتقادات و ایمان مردم و حوانان را مورد هدف قرار داده و تضعیف کنند.
دادستان کل کشور با بیان این مطلب که خواستگاه انقلاب از گرایش مردم به مسائل دینی بوده و بس و این اعتقادات مردم بود که آنها را از جنگ ۸ ساله نجات داد، گفت: آنها برای گرفتن این ابزار اصلی به دنبال این هستند که مردم را از ایمان و اعتقاد به مبانی دینی تصعیف کنند و نهایتا تخیله کنند.
وی خاطر نشان کرد: جبهه دیگری که دشمن برای مبارزه انقلاب به راه انداخته جبهه اقتصادی است و بقای اسلام و مسلمین بسته به برگشت به ارزش ها است و اگر یک کشور آلوده شد؛ دیگر نمی توان انتظار بقا برای آن کشور داشت.
گزینه نظامی روی میز نیست
گفت: آنها گزینه نظامی را دیگر از روی میز برداشته اند، زیر می دانند نه توانش را دارند و نه امکان پذیر است چون زمانی که قدرت نظامی نداشتیم؛ مردم کشور در مقابل دشمن ایستادند؛ امروز که دیگر جرات نمی کنند چپ به کشورمان نگاه کنند.
وی افزود: بسیاری از مردم که در فشار اقتصادی هستند می گویند که ما این مسائل را تحمل می کنیم اما در مقابل هدف دشمن زانو نمی زنیم! برخی از برنامه های دشمن برای بیرون کشور و برخی نادانسته است.
منتظری بیان کرد: مشکلات اقتصادی کشور را امروز نمی توان بدون فعالیت های جهادگونه، کار کرد بلکه جنگ اقتصادی، لازمه اش کار جهادگونه است.
وی تاکید کرد: شرایط اقتصادی کنونی ما یک شرایط طبیعی نیست و مسئولان باید در برخی موارد تصمیمات فوری بگیرند و اینکه کسی تصور کند باید تصمیمات اقتصادی در یک شرایط عادی گرفته شود، این خیانت به مردم است و همه مسئولان این را به خوبی می دانند که در جنگ اقتصاد باید شرایط جنگی را پیاده کنیم و نمی توان مشکلات اقتصادی را با شعار دادن یا تصمیمات طولانی گرفتن حل کنیم.
دادستان کل کشور اظهارکرد: شما در سازمان تعزیرات حکومتی یک وظیفه و مسئولیتی بر دوشتان است و وظیفه برخورد با کسانی را دارید که به دنبال تزریق نامیدی اقتصادی به مردم هستند.
وی افزود: به شما خسته نباشید می گویم بری زحمات یک ساله اخیر اما جنگ اقتصادی شوخی نیست و باید آماده باشیم و متناسب با حملات آنها به میدان بیایم و آنجا که می توانیم تدافعی و آنجا که می شود تهاجمی از خودمان دفاع کنیم.
منتظری گفت: باید نقشه دشمن، توان، تاکتیک ها و راه های نفوذ دشمن را بشناسیم و این موارد مولفه هایی است که در جنگ نظامی و اقتصادی موثر است و این موارد را باید به مردم هم بگوئیم.
وی بیان کرد: به وظیفه خودتان عمل کنید و سعی کنید رضایت عامه را در نظر بگیرید، در حال حاضر در تامین مایحتاج مردم اعم از گوشت، مرغ، تخم مرغ و سایر اقلام مشکلاتی داریم و وظیفه ما است که نگذاریم کسی از آب گل آلود، ماهی بگیرد.
جریمه ها باید متناسب باشد
دادستان کل کشور تاکید کرد: جریمه ها باید متناسب باشد و طوری نباشد که اصل کار به سخره گرفته شود، بنابراین اگر قانون مشکل دارد، طرح دو فورتی و سه فوریتی به مجلس برده و جریمه ها را اصلاح کنید.
وی افزود: بخش اعظم مبارزه با قاچاق کالا با تعزیرات حکومتی است و یک بخشی به عهده قوه قضائیه است اما باید در چارچوب قانون و با تقابل و همکاری و هم افزایی به این موارد رسیدگی کنیم.
منتظری با اشاره به افزایش غیراصولی و هیجانی اقلام، اظهارکرد: این در کشور شده مسئله زیرا قیمت اجناسی که بالا رفته دیگر پایین نمی آید و چه کسی مسئول است؟ خوب من و شما مسئول هستیم. ما باید از مردم حمایت کنیم و نگذاریم به مردم فشار بیاید.
وی با بیان این مطلب که واسطه هایی که آمده اند بخشی از افزایش قیمت ها بخاطر این ها است، تصریح کرد: اگر واسطه کاری انجام می دهد، این اشکالی ندارد اما امروز واسطه هایی را می بینیم که با تلفن کارشان را انجام می دهدند و بدون صرف وقت و انرژی و هزینه کردن، سودهای زیادی می برند.
منتظری اضافه کرد: دستگاه قضائی وظیفه خود می داند از سرمایه گذاران، کارآفرینان و هر چیزی که نقش موثری در پیشرفت کشور دارد؛ حمایت جدی کند و حمایت جدی هم می کند. در سطح کشور نباید بگذاریم یک واحد تولیدی فعالیتش را متوقف کند زیرا این مساله علاوه بر آسیب به تولید و بازار کار، باعث بیکاری کارگران می شود.
نظر شما